PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, May 11, 2011

NAK TULIS JUGA …

 

Tak sempat nak ngobrol panjang2 ..

lepas Ashraff keluar spital … maknya yang tertonggeng demam plak .

Hari ni mai keja …. dengan pala yang bluurrrrrr …

Tapi .

.

.

.

 

jommm minummmm …

8 comments:

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tengahari ni tido pun sodap..eh!

NGINAP SRENGENGE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

minum ayiak banyak2
ubat yang paling mujarab
Baca apa saja dari Al-quran
dan hembus
Dan minum
dengan nama Allah
niat
Isyaallah lega 1001 penyakit

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kesian uols... makan ubat nok..
jangan lupa minum air kosong banyak2 ye... dan rehatkan diri jugak!

speedy recovery hoccay!

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jangan minum neskepi tahu~~nanti pening~haha~~

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

banyak2 minum air eh!!

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

minum air kosong jer kak.. kalau minum kopi lagi teruk sakit kepala

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

get well soon CA!
minum fruit juice.. sodappp

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ikot nasehat bujal