PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, May 27, 2011

Cuti sekolah . . . Byk projek. .


Esok start cuti sekolah.
Tentunya ..... majlis walimatul urus pun banyak...
kita2 ni ..... tentu dapat banyak jemputan ....
CA pun dapat banyak gak kali ni ... terkini ... 5 minit lalu ..
sepupu jemput majlis pertunangan anak dia .... jumaat depan.


Aduhai  ...
big boss ... cuti dah kena reject ...
nampak gayanya menapak sensoraang la gi makan kenduri ....
korang macam mana ...
kalau dah sampai era mcm CA ni .... tentu banyak kan ..


Bab jemputan ni ...
kalau takat  kirim kad ....
tak lah rasa berat sangat ...
boleh jeeee ... kirimkan salam ....


yang tahap ..... datang jemput sendiri ...
itu yang tak tahan tu ....
terpaksalah gagah2kan diri juga .....
tambahan yang datang dari jauh ....
kena pegi juga ....


Korang cam na........


16 comments:

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada satu projek hantar perantin minggu ni :)

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya punya jadual gi kenduri kawin penuh sampai bulan 7~haih~

ainnoraini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama la mcm saye jugak...
esok dah ade projek nak gi kenduri kahwin...
sepupu sendirikan..kene la pegi...

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tiap minggu makan free... hahaha

TopsyTurvyMum said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Seronok cuti sekolah kat sana..
kenduri banyakkk!!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kucingorengemok
bleh makan sedap .... pengantin dah tak dak selera .... kitalah bedal

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@bujal X
hebat ..... macam yb yooo

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@ainnoraini

itulah kita kan .....adik beradik ... kenalah piii

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NM02
tak jimat gak .... salam beersampul heheheheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@TopsyTurvyMum
makan gulai kawah ...sodap ...

Korset PB RM1299 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Korset PB RM1299 Baru dan Original Warranty seumur hidup. Cepat sementara stok masih ada.

Cik Pah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada buat kek ker chik att ?

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cuti sekolah = musim orang kawin.

kalau yang datang secara fizikal berjemput tu, mmg kena datang jugaklah..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Pah
ada gak sedara mara yang minta ..... rasa malas sikit cuti ni. Entah jadi ke tidak....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad
tul doc ..... tu yang tak tahan. Sekarang ni ... tak rasa kecik kalau tak dijemput .... heheheh

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kehadiran tergamtong pada menu nya....

haha!