PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, May 19, 2011

Nasi goreng mak tok


Dihidangkan dlm nyiru bersama keropok , sambal belacan , ulam2an , ikan kembung goreng dan sup ayam.
.
.
.
brurrrrr ..... kenyang

6 hinggit ....

14 comments:

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dia hidang atas benda alah tu...?

Apa nama benda alah tu...?

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uncle gedek- tumpi...? kah?
eh macam nama rempeyek pulak

TAMPI!

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

banyaknya isi dia....
hiks

makan dalam nyiru kah????

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

meriah ye.. .dimanakah iye dijual...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lokasi kedai makan ini please....:P

Cik Ina Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya cik pah.dah lapar tengah malam ni.sekali makan RM6, boleh tahan gak rega dia.

Cik Ina Do do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cik pah tu cik Att ye nama dah dekat sama. ko tukar nama ke megan fox chik att, senang nak sebut.

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gedek!
yaaa... dalam bahasa baku ...nyiru .

bahasa org utara ... badang kot...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@kucingorengemok
hahaah ...tumpi kacang ijooo sedap...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais
banyak gak .... tak habis CA makan

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team
gaya tu meriah .... rasanya ... boleh boleh laa....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Daddy Ziyyad
kat teluk air tawar , butterworth .... the original chicken chop restoran ...

nak kata best sangat ...idak lerrrr

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina Do do Cheng

6 hinggit ... kira mahal gak ler.... nasi dia biasa2 jaaa

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina Do do Cheng
kalau tukar megan fox ... karang jadi serigala plak... dah lerrr kat sekolah ni ... dah rupa rimau hahahahah