PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, November 9, 2012

SALAM PENGHUJUNG … PENUTUP SEKOLAH 2012

 

Hari yang amat sibuk …

menyiapkan segalanya …sebelum bercuti panjang ..

Disebabkan gagal bertukar…. dan saya mengambil keputusan untuk tidak membuat rayuan ….

Walaupun …. dah diberi jaminan bahawa rayuan pertukaran saya akan berjaya …

Lorong waktu dan instink (betoi ka eja ni ) …. hati ….. untuk saya meneruskan perjuangan di sini .

Dan Alhamdulillah ….. sebagai membayar hutang kegagalan tersebut ..

Abang Leman ….. buat keputusan kami sekeluarga akan berada bersamanya di Trengganu sepanjang cuti ini …

Kami menyewa homestay …selama di sana . ( rabak poket  abang kiteee)

.

.

Ini pun setelah mendapat green light dari pihak pentadbir  …..

bahawa  tahun 2012 ni , Saya nak berehat dan bercuti panjang ….

(dgn ugutan … kalau tak bagi …saya nak buat rayuan tukar hahahahaahahah…)

dan akan kembali bertugas pertengahan Disembar nanti.

.

.

Berbeza dgn tahun2 lepas … saya hanya bercuti di pertengahannya  antara bulan 11 dan 12

selama 2 minggu … dan kembali bertugas … menyiapkan segala persediaan untuk persekolahan tahun hadapannya.

.

.

.

Jadi ini … tahun … jangan kacauuuuu …..

waaaa mau honeymoon k….

.

.

kkkk …. Selamat Bercuti …..pada yang bercuti

Pada anak2 murid dan pada cikgu2 ….

Yang bukan cikgu pun … jom cuti ….

byeee…

7 comments:

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat bercuti .... enjoy ye....

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat bercuti dan bergembira bersama keluarga tercinta. :)

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nanti dah kat Terengganu, blog jgn lupa ye. Jenguk-jenguk update sekali-sekala ye especially kalau pasal tempat-tempat menarik & makan yg best hihihihi.

mama maman aka yana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat bercuti.. seronoknya.. hehehe

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yeayyyyyy!!! Selamat bercuti..

Merajok ke sampai tak mau merayu(katanya merayu confirm dapat)..hihihihihih..Takpe lah ..CA lebih faham kan...

Selamat makan ikan celop tepung/kopok lekor puas puas sebulan dua ni! :)

kasihilmar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat berhoneymooooonnn and happy holiday, semoga bahgia selalu.

TiranaAduka said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semoga apa yg diranchang berjalan dgn selamat amin amin