PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, November 15, 2012

PANTAI KELULUT , MARANG

Hari Abang Leman cuti ...
Walaupun on call ..... kami bedal juga keluar kawasan ..
Sekarang ....update live dr Pantai Kelulut , Marang , Trengganu ...
.
.
.
Sireyessss cantik ...
Sambil layan minum ...







6 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pantai Pandak jumpa?
pun cantik jugak!!

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pantai-pantai kat terengganu memang cantik. For me, the best beaches in semenanjung are in terengganu. Dah ada kat area pantai tu, makan la seafood. Dah la saiz besar, murah lak tu.

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pulau apa yang nampak tu ?

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siyess...
cantikkk....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dr singa - nampak signboard .....tapi tak masukk ...hari ni mungkin ...

Unaizah - tak terjah lg bab makan ni ...bykjalan2 ja...

Pak Ngah lavender - Pulau Kapas .....

Ibu - terkata ......

Acik Erna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalam cik At..memang betul2 cantik gambar pantai tu