PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, November 16, 2012

IMPIANA HOTEL , CHERATING

Selepas berenti di Pantai Kelulut , Marang
Kami singgah di Pusat Informasi Penyu di Rantau Abang .
Kami singgah di Pantai Kemasik ....makan tengahari ....
Cadang nak singgah Kuala Kemaman ...tapi Kemaman dah banyak berubah ....
Akhirnya terlepas ..Sampai ke Cherating ..
Surf internet ....booking Residency Inn .....
Bila sampai ...alahai .....tak ada pantai... mengadap pool saja.
Then contact ...2 3 buah hotel ....
We all pilih Impiana Hotel .... sebab yang utama ...
CA prefer nak yg lantai carpet ... tapi faham sajalah ..
Hotel tepi pantai ...susah la ..
Hanya Impiana ja .... lantainya kayu ....
.
.
.
Ambik 2 bilik yang ada connecting .....
Pandai kautim .... ada diskaun ...hahahaah
Janji mulut kena ramah tamah..... hahahahaha
.
.
.
Bilik semua seaview
Chanteeeekk gilaaaa wei .....dikelilingi pokok kelapa pokok kayu ..
Siap digantung buai ..... huhhhh hapenning tul ....
Staff ...dia superbaik....
Manager on duty .....baikkkk .... (sebab dia bg diskaunnnn)
Pool untuk budak luas ...
Breakfast ....superb gak ....
Hahahaha tolong promosi ......
Pic secara random.....
IMPIANA HOTEL , CHERATING









11 comments:

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kakcik pernah menginap beberapa kali di situ. Suka sangat dengan suasana persekitarannya. :)

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Swimming pool kat situ nampak best ek...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kak cik ...betul...saya mai dulu2. Kali ni mai best siap request kat abg leman ....lain kali nak datang lai ....

Jun ..... swimming pool ....sesuai ngan anak ....

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronok budak2 main kat swimming pool tu ye

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

banyak ke dpt diskaun? terus terasa nak gi jalan2 pantai timur! haha

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Blh try next time terjah pantai timur. Thanks for the review.

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kolam mandi tu yang best! Bleh belajar berenang! hahahaha

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Munna - tak mahu naik laaaa

Ddz - bilik rm298 , ambik 2 bilik , Ada connecting door rm500. Include ....4 person breakfast...

Unaizah - pool dia friendly .... mak ayah dok tepi sj .
Azie - hahaha sesuai sgt ....

Nelly Strange said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cntik !!
:)

♥MAMASYAZA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cantikknya pemandangan. penah skali singgah cherating. salam ziarah

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dah lama tak p Cherating, Bagimana cuaca? tak hujan ke?