PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, November 10, 2012

NASI KAMBUIH AYAM & KAMBING ...

Statement hari ni .....ringkas...
Makan malam tadi .....
Wajah2 ceria ....dpt makan nasi kambuih kambuihh .... nasiiii aghraaabbbb.....




4 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni nasik arab kat mana? kambeng kaaaa?

saya rujuk entri Uncle Hamzah pasal Group Kita Kita Aja..saya salah seorang admin...Saya dah lama nak invite CA join...So, pls email pada saya nama/email guna utk FB CA, saya nak add, then saya add ke Group.

my email: drfaizie@yahoo.com.au

Azian Elias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat mana makan nye tuu..

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ- insyaallah nanti CA emailkan . Kat blog Ca Ni pun ada badge fb ....kat bawah sekali. Just click. Apa pun thank ......

Kak Yan - di Alor Setar. Saya pun first time pergi . So far ....ok lah. Saya ni nama saja org K edah....tapi buta skit pasai tempat kat sini....keh krh keh

TiranaAduka said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adoi sodap nyo.terlhur eden!