PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Sunday, November 18, 2012

ICT KUALA KEMAMAN

Hari ni .....
Tak ada apa yang nak citer ....
ICT dan kopok lekor Kuala Kemaman.....
Hari jumaat ....on the way balik dari Cherating .
Sementara menunggu ...lelaki mukalaf tunaikan solat jumaat ...
Wanita2 solehah ni ...(amiiin) .... pi pekena di Kuala Kemaman....
ICT...... sekor 3 hinggit rasanya .... besarrrr
Sedaaappp.... freshhhhhh ....
Kopok lekor ....kurenngggg ...
Geraiii....tepi laut ...sebelum jeti LKIM



8 comments:

fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alamak...sedapnyeee....lama tak pi terengganu....

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sedap makan2 ICT dan seangkatannya kat tepi pantai..
Tak ujan ka sana.. makchaq pernah sekali pi hujung taun, hujan ribut petang2

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gemuknya ikan-ikan tu!

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ICT tu apa...?..ikan tu makan mcm tu jerk ke..?/

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Chik Att. Ada setengah tempat di sana kerepok lekor best betul!

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

keropok lekor kalau sedap memang makan tak berenti... ikan tu fresh mesti sedap..

aDisH.sHidA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alamak terliur sudah...esok nak p tganu boleh la cari kat sana

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

first time makan sini, anak saya tanya... "mana nasinya?"