PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, November 26, 2012

PANTAI MERANG , TERENGGANU

Hampir seminggu tenggelam ...
Habiskan masa bersama family ...
Terlanjur CA da di sini .....2 org abg dan adik CA datang bercuti ke sini ....
Mak  ngan ayah CA pun ikut sekali ...
Jadi more time ....spend bersama diaorang ...

.
.
.
Pagi tadi diorang...dan bertolak balik ...
Esok lusa ...CA akan menyusul ...
Drive sendiri ..... tanpa Abg Leman .....
.
.
.

Hari ni ....luangkan waktu ...
Ziarah Pantai Merang  ...
Di sini juga ...jeti ke Pulau Redang ...
Tapi ...time ni ...sunyi sepi ...
Sebab tiada aktiviti laut ....kecuali aktiviti nelayan ...
Jeti ke Pulau Redang pun ditutup ...
.
.
.
Tembak skit2 ...view pantai yg cantik ni ...
Jam 6.40 ptg ....
Org yang memancing ramai ...
Dapat ikan ke tak ...tak tau ....




10 comments:

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nampak mendamaikan pantai ni..tempat yg bagus mencari ilham untuk menulis.

Amie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Indah, dan sungguh nyaman... salam kenal, follower 235

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenapa depan pantai ada lagi satu pantai?

PINATBATE said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah! cantik juga yer..bilalah kami dapat sampai

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Amboiii budak kecik mana bersantai tunggu batang pancing tu?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dr Singa

Ni Muara pantai Merang . Tempat keluarnya bot dari Jeti Merang ke Pulau Redang ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@PINATBATE

Alaaa... bukan jauh pun Kak Pinat .... leh sampai nyeeee ... heheheehh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah

Yang pasti bukan anak saya ... heheheeheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Norhaizan hakim

ilham tu ada... menulis yang tak jadi nya

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Amie

salam perkenalan..