PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, November 12, 2012

LEBUHRAYA TIMUR BARAT ......

Alhamdulillah ..... dah sampai Tanah Merah , Kelantan.
Berenti di masjid Mukim Batang Merbau
Makan  (CA kalau berjalan.....suka bawa bekal) ...
Berenti kat masjid yg ada wakaf ..... rehat2
Solat siap2 .....
Kalau hala kesebelah sini ....CA suka berenti kat masjid ni ...
Memang ada wakaf .... siap paip air lg
Untuk musafir berehat melepaskan lelah ....
Sementara tunggu Abang Leman solat dan mandi ...
Update dulu ....
.
.
.
.
Sebahagian pic ... sepanjang perjalanan merentas Banjaran Titiwangsa
Sempat beli rambutan di Jeli ...seikat rm2.50 jaa...murahkan ...






7 comments:

abah khalisha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap tu pekena rambutan!

Bekas-Bekas Aiskrim Yang Sangat Cute

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA pi sana ikut mana?lalu baling x?kihkih!

kasihilmar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam Chik Att. Nampak macam satu percutian yang indah... ' hapi holiday'.
Sini hujan tak berhenti, lebat pulak tu.

Tijah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ujan lebat tak sana?

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat jalan-jalan! I love Kelantan...!

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA
pernah cuba sekali lalu sini..
dari Penang nak ke Kota bharu...
pemandangan yg cantik..
lalu di atas tasik yg sangat besar....
gerun jugak rasa...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Abah - ubat batuk

Anis - hahahaha .... tak ... kita lintas jaaa hahahaah

Kasih - moga indah seperti yang diharapkan..... keh keh keh

Tijah - Malam tadi ... hari ni taklah pulak

Azie - best kan

Ibu - tapi bercinta gak... nak sampai ...