PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, December 30, 2010

153 - DERMA PRIHATIN RAKYAT MALAYSIA ….

P1020607
Ramaikan beratur …….itu baru sikit …
P1020609
Yang ini dah sampai pagar …
Itu ler….. bawa ketoo tak sedor diri ….
Padan muka …..
CA  kena 2 …… hehehehe …. ganazzz kan …
Baba ada 1 … hahahaha
tengok bini kalahkan laki ……
Maka hari ini … menjelang 31 Disember 2010 besok  …..
Kami berdua  dengan penuh ketabahan dan kecekalan…
telah beratur …. menyampaikan derma prihatin kepada Kerajaan Malaysia ….
Pada rakan-rakan yang masih lena  …
Cepat … cepat … esok last day ….
Marilah kita sama-sama menyampaikan DERMA Prihatin ….atas perbuatan sendiri …. waakaakakaa…
SELAMAT BAYAR SAMAN TRAFIK …….

Lepas ni ….. aku nak bawa ketooo meinan je lah …..
Kembali berhikayat …. bila hati  ada waktu ….

0 comments: