PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, December 28, 2010

BACK TO SCHOOL

Haaa … minggu ni dah habih dah musim berpeleseran cikgu-cikgu. Cikgu-cikgu dah back to school. Keja banyak . Perancangan , program dan segala mak neneknya lagi lah. CA pun gitu gak . Start dah. Minggu ni meeting ajeee… Ngalah Pak Menteri.

 

P1020591

Meeting ….. agenda benda yang sama….. ada lain sikit . Semalam sembang citer lain… hari ni citer lain .

Ikut jeeelahhhh Senahhh oiiiii …..

Tapi …… kena cakap jugak…. Awat asikkkk muka yang sama jaaa….. kena keja lebih …. Orang lainnn tu …. ketul batu kat sekolah tu … (heheheheh lepas geramm niii )…

Pada ibu-ibu , bapa-bapa…. selamat sediakan duit .

Duit baju sekolah …

Duit buku sekolah

Duit Yuran sekolah…Dulu bleh laaa Pak Lah kasi yuran preee….

Duit Yuran KAFA

…… Mau londeh … poket pak nyeeee……

Oklah …. jumpa lagi …..Nak pi meeting … hehehehehee …..

nak pi tahan telingaa…

tk pun pi … anyam ketupat …… (seronok ni ….. cerita sebulan tak jumpa ….)

Kembali berhikayat …. bila ada ruang dan waktu ……

0 comments: