PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, December 7, 2010

ALHAMDULILLAH …. USAI SUDAH …

Alhamdulillah , usai sudah ….. tambatan janji , ikatan hati . Majlis berjalan lancar . Cuaca pun seperti merestui ikatan janji dua insan kesayangan keluarga kami ini.  Kami hanya merancang ….. ALLAH menerima dan memberi rahmatnya .

CA pun panjatkan kesyukuran  yang tidak terhingga ke hadrat ALLAH , dengan doa….semoga rahmat ALLAH sentiasa menaungi kami semua.

Seperti biasa , CA akan jadi all rounder …. dalam apa pun majlis keluarga . Yang nyata …..  coordinatoor besar tentulah diterajui oleh kekanda2 lain . CA ni jadi tukang sibuk , kaki sibuk …. kaki riuh ……tu jaaaa lahhhh…. Dah yang tu saja opsyen yang paling terrar …. hahahahaa …… lupa plak ….. tukang makan ……. the last opsyen ….. jdi tukang gambar …….

P1020061

Merenung masa depan ……….

Kali ini , majlis menghimpunkan saudara mara , sepupu sepapat ……..selipat  dan sekajang Hj Othman Merbok. Adik CA bertemu jodoh dengan sepupu sendiri . Anak kepada Arwah abang bonda Aisyah .

Usai solat Zohor ….. majlis akad dijalankan dengan dilaksanakan sendiri oleh ayahanda kesayangan dan tercinta kami .

P1020179

Ikatan janji ……. tambatan hati ……. sarungan cincin ……Alhamdulillah ….. selamat ……….

Ok …. setkat tu dulu ……… nanti CA sambung balik …

nak kena basuh kawah ni …………

1 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hei blog yang sangat bagus! Man .. Indah .. Amazing .. Saya akan bookmark blog anda dan mengambil feed juga ...