PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, December 22, 2010

Orang Pertama Mencuba Resepi Tart Telor

Sebenarnya resepi tart telur ni , CA ada tunjukkan kat pesbuk CA …..  cuma teman2 yang link ngan CA sajalah yang dapat resepinya.

Jadi tahniah pada …. Pn Hanizan …

akhirnya berjaya juga merealisasikan impiannya … menghasilkan tart telur yang mabeles …

Pic ni dah agak lama sebulan dua yang lepas ….

tapi tak sempat nak update …cause … resepinya tak sempat masuk sini.

Bila dah tahu ….. Pn Hanizan dah bake tart teloq ….

kami pun … apa lagi …

terjahlah ke teratak batunya ….

tapi … tak masuk umah pun sebab …

ada hal lain  nak diselesaikan …. jadi..

ngobrolnya ….. di depan umah aja lahhh ….

P1000464

Tuan rumah siap hantar ngan tray … ke pintu kereta . Hormat tok guru hehehehe…

Bukan apa…. takut kami tak percaya …

hasil air tangan dia …….

P1000469

Haaaa ni dia tart telur  untuk Tok Guru ….. karya Pn. Hanizan.

Jadikan ……. sedap … mabeles ….

P1000468

Haaaa…. ni lah Sifuuunya ….. ( masih single minglee……. sapa berkenan … boleh hantar proposal kat CA)

mami tanjung yang terlepas ke seberang … hehehehehe

Jadi …. pada sesiapa … jangan lupa …… cubalah resepi tu …..

Selamat malam …. bila free nanti …CA tulis hikayat lagi …..

1 comments:

jan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA, yg mana satu puan hanizan, yg muka tak mandi tu ka?? atau yang baju oren. sy mcm pernah tgk yg muka tak mandi tu. CA ni hampeh betoi laaa