PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, March 1, 2013

KAWAD CAM …

BACA BANYAK2 … BIAR TENANG ..

.

.

.

Nak pegi kawad cam sat ….

modes operandi …. curi vitagen 5 pek dalam keta cikgu …

Jadi .. ibu ibu singa perlu berada di sana … bagi memastikan keadaan terkawal …. hahahhaah

Selamat berhari jumaat ….

5 comments:

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alamak! kalau kes kena cam mengecam ni bila melibatkan budak2 mulalah kakcik tak sampai hati...

Tapi... mereka kena diberi pengajaran, kan?

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pintu kereta tak berkunci kah? kalau berkunci, dan boleh dibuka, mmg advanced la budak2 ni..

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam2 hal ye..... semoga pesalah dpt di cam dan di beri pengajaran yg sesuai

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ish, budak-budak zaman sekarang. Saya ni siap jumpa cikgu anak-anak, minta tolong ajar didik anak-anak sampai boleh and suruh cikgu pukul lagi kalau depa tak dengaq kata.

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Curik Vitagen? Aduhai... vitagen tu memang sedap pun!