PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, March 16, 2013

SABTU...

Hari ni kita keja....sedih..
Tadi order koew tew goreng ..
.
.
Yang datang tauge goreng campur koew tew....
.
.
Pic ...adalah peristiwa selepas...

8 comments:

MystoryPic said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau saya mesti pesan tak nak tauge.. mmg tak makan tauge, org berniaga ni nak untung jer... kueh teow nya sikit tauge yg banyak

Acik Erna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau acik sama dengan sr..tak mau tauge..kalau yang dihantar ada tauge..acik tak mau usik pun..

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Makchaq peminat tauge.. Lagi banyak lagi suka.. Tambah yg dok rangup2 tu...

geraugebang said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kuew teow ngan taugeh warna samalaaa....tukang masak konpius

Ena's Palace said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tp sy suka kalau taugeh byk...

Hans said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

taugeh kalau pandai masak jadi sedap :-)

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasibler yerk... kalau nak sedap kena masak sendiri....

ros_reeza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam perkenalan :)

Owh, tak makan taugeh ye.. Kadang2 memang taugeh lagi banyakkan dari mee/keow teow..