PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, March 21, 2013

KOOOO ADAA…

 

Ingat ko je adaaa Daddy ZZ ….

DSC_0864

kita pun ada tauuuuu …..

DSC_0873

tengok tengokkkkk …..

Korangggg ???????

8 comments:

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

munna pun ada ... campur dgn anak2 punya lagi banyak juga.... cuma yg kanggaroo mcm doc takde lah

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahahahaha...

tapi tak pakai lencana BN tau! haha

mokjadeandell said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat rumah makcik banyak lembu...
Ada juga hantar kat sekolah buat teaching aids.

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wahhh...lawan tokey nampak...

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi.. akak takder....

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah sini =)

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chaitttt...berlawan-lawan plak depa ni....

Telor Power said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dasyat.....sini pun ada hahaha