PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, March 23, 2013

AKTIVITI CUTI

Ingatkan barang skit ...
Rupanya dia beranak pinak ...
Baru ...bahagian dapur ....

5 comments:

mokjadeandell said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak pindah ye?

QA's ~ mamapapa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam kenal..jmpit follow kmbali :)

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oooh?

kotak je ke ade isi?

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang bab bongkar barang ni seronok, tahu tahu bertimbun. Tapi nak mengemas nanti, mau sebulan pun tak selesai lagi...

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kotak kosong ke ada isi?

Kalau kotak kosong, kumpul banyak-banyak nanti blh jual.

Kalau kotak ada isi - nak pack or unpack? Kalau nak pack, nak pindah ka? Kalau unpack, bergumbiralah.