PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, March 5, 2013

JADUAL WAKTU

Dialog antara ibu dan anak ..
.
.
.

Anak : mama   , mamakan yang buat jadual waktu sekolah ...

Ibu: kenapa?

Anak : kelas abang tu , mama ... Tambah masa PJ jadi 2 masa.
.
.
.
.
Kejab kejab ..... Jantungan aku .....




11 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak kan boss!!

heheheeee

Tijah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha. amboi abang, pakai cable nampak?

Juhariah Johari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam,

Terimakasih.
wah ada mata-mata!

Ayam goreng tu nampak sedaplah, nak cuba jugak. tk

Hans said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha
macam2

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

he he he.. tq ke blog KA . dah follow sini juga ye 253

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

omak aaiii.....bilo laiii....bukan selalu ....tolong aaa....ahakz

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau saya, saya mintak " waktu rehat tu jadikan 4 masa "..

hahahahaha

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...jantungan aku..

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by a blog administrator.