PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, March 6, 2013

KERJA SEKOLAH …

 

tak perlu kata apa-apa..

senyuuummmm ……

www…….

6 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates



saya nak * high-five * dengan Makmoden!!

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates


Takmo anak kena marah... Suruh anak dok rumah jer....
Ajar sendiri....

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya sanggup ajar & teman anak buat homework sampai larut malam atau bangun lebih awal utk disiapkan.. itu tanggungjawab seorang pelajar & amanah yg perlu digalas.

Ena's Palace said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tengah dok senyum aje nih...
tapi dalam ati berkata2 jugak...ape yg dikata? tak degar la..hahahaha

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tiap hari soklan yang popular Kak Azie dok bagi ialah, “kerja sekolah dah siap?” Selagi tak siap selagi tu dok tanya.

Kerja sekolah adalah sebahagian proses pembelajaran. Tiada isu nak marah cikgu pun.

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Patutlah budak-budak sekarang naik lemak sebab ada mak bapak yg berpendirian macam ni. Apa nak heran dengan segala macam gejala sosial sekarang ni kalau mak bapak sendiri yg didik anak-anak the easy way out.

Kami suami isteri siap marah (kadang-kadang rotan) anak kalau tak siapkan kerja sekolah.