PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, March 20, 2013

BOLA BOLA ..

 

Bola merah … bola biru ..

You marah … I luv u … keh keh keh ..

 

DSC_0730

mana cikgu … mana anak murid …keh keh keh

DSC_0740

Sian cikgu ……

Tepi kolam pun …ajar mengira ..

 

.

.

Cerita  Paip semalam …

Pic di Bukit Merah Lake Town..

Paip tu replika jaa…. sebab tak ada sorang maknesia pun sanggup nak redah

rumput rumpai yang … dah macam hutan tu …. membasuh tangan kat situ …

Kat tepi …. jetty nak ke Pulau orang utan …

10 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Oooo..kat Bukit Merah Lake Town...tu yg best jadik cikgu kan...sambil menyelam, minum air...sambil buat rombongan sekolah, boleh jalan2 free..:)


PS: Saya tak boleh nak jawab apa jadi kalau makan ubat Norethisterone tu masa tgh pregnant, sebab tak ada kajian dijalankan( takde manusia pregnant yg sanggup jadi bahan eksperimen). Tapi ada kes2 yg saya tahu, anaknya keluar OK aja, alhamdullilah..sihat...

Ratu Hatiku said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

byknya bola.... :D

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Masa kami tinggal kat Penang, kami rajin bawak anak ke bukit merah...
Mmg best sebab ada org utan island...
Anak2 sgt enjoy..
Skrg dah jauh rasanya kalau nak kesana...

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat mana2 pun leh belaja....ahakz...lebih cepat masuk otak kalau mcm tu kot...

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zaman SA dulu x merasa de nak ikut rombongan pi jauh2...

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mesti seronok budak2 tu dpt pi bukit merah.. Cikgu pun dapat tumpang seronok.. Tu yang untung..

Makchaq tak pernah sampai pun..selalu lalu ja..

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak pernah pi Bukit merah sebab warnanya merah? hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Anyone who needs a new idea to stay motivated should definitely try this.

Then you'll have no trouble motivating yourself to do it. Nothing is more motivating than seeing physical proof of results.

my page wiki.owars.de

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lamanyaa xpegi bukit merah.last skali masa umo 15tahun dulu...fuhhh! dh 16tahun.

xtau lah byk perubahan ke x.hihi!