PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, March 15, 2013

HARI JUMAAT YANG AMAT MENGUJI …

 

Assalamualaikum …

salam jumaat …

Sampaikan yang baik …walaupun sepatah perkataan …(saja tulis ) heheheh

Hari ni … memang menguji tahap kesabaran ..

Nak marah kat siapa …

.

.

sepagi ni ….. kami cikgu2 di sini ni ..

Terpaksa tarik pitching lebih  ….

Sesubuh sapeeiiiiii … tadi  … grummmm grammmm …. bruuummmmm braaaaammmmm …

.

.

tengah mengajar … terpaksa berenti bertafakur  … keh keh keh …

Kalau sanggup … minum ayaq asam ….. cubalah jerit2 juga …

Ngajar BM …. tak dan habih satu ayart … kene berenti

.

.

Jet jet … kapai terobang … turun naik …. kat Pangkalan TUDM

Ada yang kaler2 … siap buat kuak lentang bagai …

Pusing-pusing keluar asap ….. semua ada ..

.

.

Kami tak yah … pegi Langkawi  …

Di sini pun dah macam LIMA …..

.

.

.

Tok sah tension … meh meh jemput makan mee goreng mak Leha …

Mak Jan Kola sepetang pun tak leh lawan .. hahahhaha

Udang … Saiz XL …. Sekilo RM40 semalam  di Penambang … (tapi CA pilih yang kecik skit )

DSC_1410

Jemput jemput …

Selamat berhari jumaat …

Jangan lupa solat jumaat yeee….. buat lelaki mukalaf saja..

11 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ambik gambar tak jet2 tu? :)

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DDZ ~ tak koserrr aku .... budak2 ni pun tak heran .... dok memekak lagi ada hehehehe

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ya allah......mee goreng udang tu sgt2 mencongkam kalbuku...CA...agak2 x nak ke invite SA pi sana?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Amanda Suria

Mai jee .... kalau ada cadang nak datang sini. Msg kat FB CA ... heheheh

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Okay la tu blh tengok free. Dengar cerita, semua benda mahai di Langkawi time LIMA. Pasai bising tu tak dapat la nak tolong. Kuatkan iman je la. Selamat berhujung minggu!

Cho Zila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oklerkan tak yah gi langkawi...
menggodajer udangtu...

mummy_ayu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yum yum...cedapnya nampak mee yg penuh ngan udang tu.

Kesuma Angsana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

amboi besaq2 betui udang tu , nampak udang je dari mee hehehe

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap nay .... nampak udang tu lagilah buat terliur nya.... kalau yasmin kapal terbang lalu ju atas rumah dia punya jerit lagi kuat dari bunyi kapal terbang tu

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Menyelera mee goreng tu Chik Att, hehe..

Ena's Palace said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Meriahnye udang mee goreng mak leha tuh