PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, March 8, 2013

SALAM JUMAAT …..

 

Dok tak dok … riuh riuh kat Sabah …

Kelam kabut kat Sabah ……

.

.

tup tup …..

Ron 97 naik 20 sen …

hurmmmmmmm …..

.

.

.

.

Selamat berjumaat … sama-sama kita bersolat hajat untuk anggota keselamatan kita dan Sabah …

10 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

naik lah banyak mana pun...

kita pakai ron 95
kita tak kaya

orang kaya pakao ron 97

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pakai

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya naik basikal je...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

laaaaa..ye ke? baru tau

LydSunshine said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Naik kali ni takde pengumuman pun kan? Senyap2 je dia naik. Biasanya, kalo ron97 naik, ron95 pun akan menyusul tak lama lagi. Biasanya la macam tu. Tapi harap2 tak naik la.

Temuk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalam
Kesian juga Pak Temuk kat dirinya dengan mereka yang senasib. Yang disimpan, lebihan gaji zaman dulu. Yang dihadapi, kos hidup zaman sekarang!

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Cerdik sunggoh depa no. Dalam diam, pi bagi naik rega minyak, kita tak sedar pun.

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Uikkk...awat kita tak taw ni....aisehhhhhhhhh

Kasih Ilmar said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Laa tak sedar harga minyak naik...

Ena's Palace said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Yeke naik? brite tak habaq mai pun...