PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, March 25, 2013

JEJAK YG BAKAL DITINGGALKAN ...

Selamat tinggal...
Pokok petola...yang sedang berbuah lebat ...
Peria...yang ...memercik mengeluarkan putik.
Cabai cabai yang bergayutan...
Kacang panjang yang dah sejengkal sejengkal ...keluarkan sulurnya ...
Pucuk ubi kayu....yng boleh menghasilkan seperiuk ...masak lemak cili api ....
.
.
Terpaksa ditinggalkan....
.
.
Mood sedih ....ni....

8 comments:

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

napekah kena tinggalkan..sayang ye

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kenapa.. nak pindah ke?

Sayangnya kalau macam tu..

kasihilmar.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

As salam. Chik Att nk pindah ke?

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ni mesti kes nak pindah. Betulkan? Dpt pindah ikut cik abang ke?

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Chik Att nak pindah? Tempat baru tanam pokok baru...tak de tanah, tanam dalam pasu.

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yg boleh dibawa, bawalah...
yg tinggal, sedekahkan je pd jiran, banyak pahala Chik Att

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Sapa la yang nak jaga nanti. Mana la daun daun tu nak mengadu bila kena gigit semut or siput babi di malam hari? Sampai hati Chik Attttttttttt....!

Telor Power said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm nak berpindah saja bunyinya