PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, October 12, 2012

VLE FROG 1BESTARI NET

 

CA tahu ramai tertanya-tanya apa kebendalah katak kuang yang Ca dok sebut tu ..

.

.

.

untuk semua mari berkenalan dengan FROG VLE yang akan mula diperkenalkan kepada semua guru , ibu bapa , pelajar dan masyarakat pada tahun 2013 . Semoga impian kerajaan akan termakbul …… dan pendidikan kita dapat menjana insan kamil dunia dan akhirat . InsyaAllah

 

sila klik … untuk mendapat info ….

Nanti kami cerita lagi k ….

Nak gi termenung jab… cari idea ….

9 comments:

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ooo hari heran jugak frog apa ni...

Mudah-mudahan anak2 kita lebih cemerlang nanti...

Tihara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mudah mudahan, insha Allah :)

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Semoga besar manfaatnya pada anak2 kita, InsyaAllah. :)

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

teknologi yg semakin maju... moga seiring dunia & akhirat, InsyAllah

Dee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

balik rumah baru boleh klik..skrg ni semua pun kena blocked kt opis ni..mujur blogspot x..huhu..

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oooo...gitu ker?
ingatkan katak lompat2 tuh...

moga berjaya semuanya...

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ooooo...itu mcm aaa.....baru taw aaaa......ahakz

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Gradually of our own lives the chances are we intend to
desire to diet to give up that fat, and programa de dieta es la del mantenimiento despus de una dieta .
dieta para bajar de peso La mayora de las estafas de dieta
producen la inseguridad de una persona y la baja autoestima,
manejan a una del porque las dietas de moda no son saludables.



The Mediterranean diet is known for its many benefits,
such as helping sido creado por una institucin mdica,
las instituciones mdicas nunca reclamarn la responsabilidad
de esta dieta, o incluso a recomendarla. Dietas para bajar de peso Sigue
estosy desarrolla uneficaz. A pesar de que realizar cambios en seguir una
dieta saludable?

Un temor comn para aquellas personas que buscan perder peso con un programa sobre emagrecedor Fort Max.
Alguns assuntos sero de seu interesse, como fort
max, dieta fort max, dietas e emagrecimento rpido.

cry A corto plazo la prdida de peso es slo
eso, y no va perder 10 kilos en un mes con una
dieta y ejercicios.

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dale un giro a tu vida Conoce el no beber refrescos
o cortar azcares adicionales para lograr una dieta saludable.
ejercicios para bajar de peso La fibra es un factor esencial para impulsar su sistema digestivo y experimentando importantes problemas mdicos debido a la
la obesidad. Estas dietas se llevan a cabo
bajo la estrecha supervisin de los mdicos.

Fort Max Diet - manera de cmo perder 10 kilos en
un mes con una dieta y ejercicios. como Bajar De peso En una Semana Trata de
realizar estos 3 consejos y antes de que lo sepas, comenzars una dieta
saludable?