PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, October 8, 2012

MENJENGUK BONDA II

Alhamdulillah , hari ni cuti . Jadi bolehlah cover-cover letih semalam. Kami jarang2 sekali balik hari ke kg. Selalunya akan tidur semalam. Tapi memandangkan bibik pun kurang sihat , CA sendiri pun letih tak habis lagi dan hari ni banyak perkara yang nak kena selesaikan. Tambahan dah bigboss ada di rumah ni .... bila lagi nak manja2kan..... jadi selesaikan semua urusan yg boleh diselesaikan .
Selalunya kena selesaikan semuanya sendiri.
.
.
.
.
Semalam lepas menjenguk mertua. Kami balik sekejab jenguk mak ngan ayah CA . Abg leman pun dah lama tak jumpa diaorang. Bila hujan turun .... sejuk . Pakat buat taik mata belaka.  Lepas maghrib ..... baru bertolak balik.
Hujan ..... highway Plus ..... sekejab2 jem . Biasalah excident...
3 excident ..... jenis ...brek mengejut .... and then berlanggar 4 .... 5 .... biji kereta depan belakang. CA memang fobia ...... dah tu mulut pun sama naik ngan hujanlah membebel......  seriauuuuu .....
.
.
.
.
K....... pic dibawah .....
Ambik kat umah kakak ipar semalam ....
Rumah dia orang yang kat tengah sawah ..... cantik.
Sekarang ni ..... banyak dah mula membajak .... tak lama lagi , proses menanamlah pulak .





8 comments:

Cikgu Ma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

di mana ni? kedah yea ? ^_^

Cikgu Ma said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

di mana ni? kedah yea ? ^_^

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bestnyer ke bendang...
di mana ni CA?

Citarasa Rinduan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

subhanallah.. cantiknya kampung atleena...

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kt mana ni CA?kampung spekibee pun kt sawah bendang.best tgk.kg belah arwah ayah spekibee kt permatang kong.hihi.

Unit Bestari & ICT said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cikgu Ma ~ Ya kakt Kedah ...

Ibu ~ lecah laaa.... la ni hujan

Citarasa ~ Bukan kg saya Kak ...kg kakak ipar ..

Anis ~ kat Tokai ..... tapi bila tengok gambaq memang cantik .....nak sua kaki saja tak gamak .... hahahaahah


Chik Att

SURIA AMANDA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

i suka sawah....

aDisH.sHidA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA balik la ni tengok bendang yang penuh ayaq la..padi pakat amik habis dah