PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, October 13, 2012

TAMAT SUDA ...... DONGLE YES 4G

Alhamdulillah , tamat sudah bermain2 dengan katak ...
Berkenal kenalan dengan frog ....
Penyudahnya ... kami dibekalkan .....
Dongle yes 4g .....
Dah tentu ..... for me ... satulah kan
And for my assistant also .....
Yang baki ...... nanti ...kita cabut undi ....
Sapaaaaaa yang kenaaaaa....... dan bertuah
(suka suka hati hakakkk ajekannnn .....reta kerajaan tu..... koooo)
Hehehe ada yg berbulu karang ......



8 comments:

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Huhuhu..nak satu!

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

monthly bill pun gomen bayar ke? best betul!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Haizan - meh ambik tempat kita ...

Ddz - ya ..... guna jaaa . Semua ditanggung ..... itulah ...dulu ppsmi ...cikgu dapat laptop. La ni tranformasi .....bg benda ni . Tapi prasarana ict di sekolah masih belum cukup bg merealisasi hasrat ini ..... entahlahhhhh ....

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ahaaa boleh lah FB selalu. Dan update serta komen blog dari pagi sampai tengahari. Hehehehe!

MystoryPic said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam perkenalan Chik Att....

barakatusaha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam chik att ade lebih x dongle???
klu ade email kat sy barakatusaha@gmail.com :)

barakatusaha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam chik att ade lebih x dongle???
klu ade email kat sy barakatusaha@gmail.com :)

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ade lagi ke dongle n..nak satu..,
emel saya di el_hog93@yahoo.com