PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, October 10, 2012

SARAPAN PAGI NI .......

Mai .....


7 comments:

Norhaizan hakim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pulut panggang!..memang my feberet.PP yg paling best saya pernah makan,di bazar ramadhan masjid bandar perda.

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Pulut panggang...
Ada pakcik jual pulut panggang ygpaling sedap dlm donia 40tahundulu...
Mmg tak jumpa lg lah....

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ya Allah!! sedapnya...lama tak mkn...

susah nak jumpa betul2 sedap sekarang ni...huhu...

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makan satu mmg tak cukup..haha

JaSSNaNi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Assalamualaikum.. chik att..
sedap plak pulut udang.. dah lama tak makan.. :)

>>> pensil case dah mmg peraturan skrg ek.. tak leh masuk dewan.. tak per la.. pengawas peperiksaan tahu apa yg terbaik.. :) kan.. :)

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kami panggil pulut udang walaupun kadang2 dalamnya tak dak udang!

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kami pun sebut pulut udang. Ada ler skit udang, yakni udang kering dalam inti serunding.

Pulut panggang paling sedap pernah saya rasa, adalah yg MyBonda buat dan yg saya buat sendiri. Saya dah pandai buat dah skang. hehehe!