PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, October 22, 2012

LEPAS NI......PENUHI HARI DGN BAKAR MEMBAKAR.....

Dah penasaran ...tgk geng geng fb dok tayang ....
Happy calllah ..
Chefel ..lah
Ikan lah ....
Dasarrrrrr ....... jenis tak leh tengok ...
Lepas kautim kautim .....pikiaq2 mai ...
.
.
.
Sabtu lepas ...saya belasah 2 ketul....
Bagi mak satu ...
Buat ..diri sendiri satu ...
Harap2 tak jadi gajah putih .......
.
.
.


7 comments:

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

akak sker sangat tolong bela gajah putih...meh la bawak sini sekor...

Nieyl said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kawan nieyl kate benda nie sgt bagus...klu wat ape2 pun..x melekat...klu melekat pun senang aje nak bersih kan..selain tuh leh masak nuget gak..hihihi~

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa tu? mesin ikan bakar?

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

antara barangan yg saya idamkan sekarang ni...saya nak sekali ngan dapur dia tu..senang nak bwk gi picnic...hehe...

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wuaahhhh!!! bagus neh.plus,boleh jaga kesihatan..ngeh!ngeh!

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hari tu sepupu borong 4, dia satu, utk mak mertua merangkap mak menakan kami la tu, utk adik ipaq dan kakak ipaq dia jugak.

Kalau tak silap dia beli kat Menang Glassware. Kalau akak yg beli memang jadi gajah putih...ehehee...

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya ada pembakar kapit (tapi kena letak atas dapur gas), keluaran MENANG juga, sejak tahun 1990-an lagi, sampai la elok dok pakai.

Jenama keluaran MENANG ni memang baguih. Cadang nak beli jugak satu hat pesen baru nih.