PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, October 24, 2012

BERTENANG SEKEJAB .......

Hari ni mcm nak pasang 8 tgn saja ....
Mcm2 nak kena buat ...
Pandang2 jam .....weahuuuu dah pukul 1.30
Relak.....relak .....
Tenang tenang ... tarik nafas ....
Sejikkan diri anda ....


8 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni makan eskrem dlm bilik guru kaaa? :)

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Panas2 ni sedapnya dapat makan eskrem. :)

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ddz - kat dlm bilik saya ....itulah specialnya ....bilik sebelah kantin ....

Kak cik - kat sini mendung ...... hehehe .. selera jenis tak ikut cuaca.

Acik Erna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnya cik Att..nak intak tambah 6 tangan lagi tui..nak buat persiapan raya ke..raya haji..acik tak buat apa2 pun cuti sebelum pun tak jugak.

Ena's Palace said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedapnye sekerim tuh!
mmg lega makan time2 panas nih!

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kan dah kata, makan or minum yg sedap sedap adalah pengubat stress? Hahahaha!

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Acik erna ~ bukan persiapan raya ...... kerja yg bertimbun2. 4 5 penjuru yg minta. Peningggg .... raya tak buat persiapan apa ..... hari ni baru buka daun palas ....entah jadi ke ddak ketupst tu ....

Ena ~ hahaha ....eskrem ni tak kira hujan ka panas ....belasah seropa jaaa...

Azie ~ setuju.... setuju sngat2. Masa stress makan sedap ....pengubat jiwa ...tambah pulak ada geng berborak yg sekole ....huhuhu heaven.....

makchaq said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Makchaq hari ni mai kerja dengan semangat berkobaq2 nak perabih kerja sebelum cuti panjang minggu depan.... tapi pasai kerja makchaw hari ni 90% melibatkan telefon.. dengan malangnya dak jalan.. rupanya ramai yang dah cuti.. jadi call2 sia2.. kerja tak settle