PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, October 16, 2012

LINUS TEGAR ....

Korang baca ...
Fahamkan....kih kih kih ....




8 comments:

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kehkeh...budak darjah berapa ni CA...

ok gak la tu...drp kertas tak berjwb langsung...haha...

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Chik Att...orang tengok nampak kelakar tapi bagi anak ini mungkin ini adalah kesukaran yang tak tertanggung.

Anak akak yang bungsu tergolong dalam anak2 yang macam ni. Kesian. Memaksa pun tak kena membiarkan lagi tak kena.

Guru Penyelaras Bestari & ICT said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wahida ~ ini kertas saingan linus ... untuk murid2 yang tidak mencapai. Iaitu tidak boleh membaca .


Jun ~ maaf kak , bukan nak buat joke . Sekadar berkongsi. Saya t ahu sensitiviti seorang ibu yang punya anak sebegini.
Tapi ... murid saya yang 3 ini ..... adalah murid yang terabai bagi saya . Ibu dan bapa langsung tidak mengambil berat. Saya bukan sekadar mengajar mengikut kehendak P&P dalam kelas.... malah menelefon sendiri apabila mereka ini ... tak bawa buku atau buku hilang .... jawapan yang amat mengecewakan bila anak2 ini bagitau. Mak dgn ayah langsung tak pernah check buku atau beg mereka.

Mohon maaf kak ..... jika akak terasa . ....

Chik Att

gadisBunga™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

takpe, zaman sekarang ni kan memang zaman cakap tunggang terbalik...

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waka....waka....mcm ne lah cikgu yg memeriksanya....

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Chik Att...hahahaa...tak adalah. Itu kelemahan dia dan sebagai ibu akak terima dengan redza dan berusaha supaya dia boleh membaca walaupun tak sehebat anak2 lain. Sentiasa memberi dorongan, keyakinan dan kepercayaan supaya dia rasa dia juga mampu macam org lain.

Setakat ini dia darjah dua dah start boleh membaca tetapi tak boleh laju2 le. Akak akan bagi apa juga bahan bacaan yang dia suka supaya dia dapat mengeja dan membaca. kalau komik tu tatabahasa memang hancur tapi sebab nak pupuk minat membaca akak ikutkan sahaja.

Akak faham semua cikgu berusaha menjadi pendidik yang baik. Anak akak pun tak pernah terabai di sekolah.

❤Kamsiah❤ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..sah2 fail BM...

Telor Power said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mcm bukan dari pelajar melayu sahaja ni