PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, October 16, 2012

SELAMAT MENJAWAB PERIKSA

Pagi ni ...... aku ronda ronda .......
Settle semua .....
Jenguk sana jenguk sini ...
Jenguk anak-anak buah  ...... sebab ada 4 5 ketul ..... kalau tak dijenguk depa menjawab soalan periksa ikut suka hati diaorang. Dia rasa nak jawab , dia jawab. Kalau mai angin malas ...dia  boleh sesuka hati ja tinggal kosong. aku yng nak kena menjawab nanti ......nak kena hamput dgn KP.
.
.
.
Jadi mak angkat ni kena jenguk ...jegil2 bijik mata skit ...
.
.
.
Apa pun good luck .....jawab elok2 tau


6 comments:

munna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah musim exam skrg mi...good luck buat anak2 semua...

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Semoga mereka menjadi anak2 yang berjaya di dunia dan di akhirat. :)

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya amat berterima kasih kalau ada cikgu yg bagi extra attention kat anak saya. Jasa cikgu bawak ke mati....terlalu bernilai.

Nieyl said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah nak start cuti sekolah lame..skrg nie lah mase nyer nak exam kan... semoga mereka dapat jawab dgn baik...:)

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat maju jaya buat semua. Anak akak tak jawab periksa semalam ada temujanji dgn dok pakar harap cikgu dapat beri dia peluang jawab soalan jugak lepas ni.

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kihkihkih!uyin pun exam minggu ni.tah hapa laa yg dia jawab.mintak2 laa ok.balik umah bila tanya,tak exam pun.acaner tuu?exam pun dia xsedaq.huarggh!