PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, October 12, 2012

KATAK KUANG .....

Tajuk tak do kena mengena ...
Let ....take breakfast ...... before play play with frog ....
.
.
.
Nanti CA ... ceritakan apa kebondanya FROG tu .....
Satu .... perisian baru ke arah mereliasasikan pendidikan bertaraf dunia .....
.
.
.

1 pulut udang
1 cokodok ....
2 lompang ~ serius sedap .....


3 comments:

Mia Kassim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam kenal dan follow.....

JunAina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lompang...sedapppp...

Kalau masa kecik kuaih2 yg lembik tu memang tak layan dah tua2 ni terbalik yg lembik2 tu sedap yg keras2 macam karipap tu dah rase macam arghhhh...tak mau...tak mau...

Cik Tie@Akak said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pulut udang...akak pernah rasa,tapi rasanya lebih sedap pulut panggang yg intinya ikan