PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, October 17, 2012

HARI INI .......BAHASA ARAB

Murid India pun kena jawab ...
Hantam sajalah labuuuuu ....
.
.
.

Saya tak tau apa yang bermain dlm  kepala Murugan dan Pooja masa jawab kertas ni ....



10 comments:

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya tak tau apa yang bermain dlm kepala ( JUMJUMATUN= TENGKORAK) Murugan dan Pooja masa jawab kertas ni ....

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya rasa malu tengok Murugan dan Pooja mengambil B. Arab .. bimbang nanti anak cucu belajar BA dengan mereka pulak.

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tak tahu la pulak yg bukan Islam pun kena ambik subjek ni. Ingat utk murid Islam je.

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahahahhaa..entri ni sangat lawak! Kesian Murugan & pooja....Zalim tauuuuuu..cuba disuruh kita buat exam bahasa Tamil..kah kah kah

Wak Gelas™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau dah belajar dalam kelas mesti murugan dan pooja dah tauu jawapannyee.. eeeEE

Wak Gelas™ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kalau dah belajar dalam kelas mesti murugan dan pooja dah tauu jawapannyee.. eeeEE

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Macam tak adil, kan? aduhaiiii...

❤Kamsiah❤ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

air dah hampir habis...tak siap2 jawab lagi hehe

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha cutenya....

Telor Power said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha biar betul

terima kasih dtg jengah ke blog hamba yg xseberapa tu


anyway sis...
salam perkenalan ya