PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, October 4, 2012

BICARA HATI

 

CA mengeram … 

pas tu buat marathon tengok drama ni ….

 

hahaha … siap leleh2 lagi ..

.

.

Tapi CA tengok kat astro on the go ..

Nanti kita … cerita pasai astro on the go … kkk

Sanggup …tido kul 3 pagi … buat marathon … ( kalau baca  al quran …dah tentu khatam )

hahahaha … 

Touching touching ……

Tetiba…. rasa nak cakap lemah lembut ngan abang Leman …mcm  Si Zahlia tu … hahahha

8 comments:

Norhaizan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Amboi CA, kemain marathon nengok citer tangkap leleh(pinjam kosaa kata anak2)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nanti marathon baca quran tau..ekekekeke

Kakcik Nur said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kakcik sekarang bila malam, ingat nak tidur je. :)

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hamboiii..rajin CA marathon..

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya penah dijangkiti gak virus ni time Nur Kasih dulu hahahahahahaha.

Ibu n Abah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pengaruh movie..
bagus jugak tu...

jeBateja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uikkk...suka hang layan citer2 mcm ni erk....kalau lah den ada masa n kerja normal......tentunya den pun sekali....ahakz

Unit Bestari & ICT said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Haizan ~ tu la sekali terjebak ..... mak aihhhh ....

DDZZ ~ hahahahaha .... bukan marathon heptatlon kah kah

Kak Cik ~ saya pun selalu gitu lah

Anis ~ ghajin kan ... hahahahh

Unaizah ~ tahukan penengannnya ...siap mimpi2 lagi

Ibu ~ ada bagus juga .... rasa mcm nak sopan santun mcm org dalam citer tu ... Tapi depa ni ..kawin org kaya saja ..

Jebat ~ cuba try click tengok ... hahahahah (pasang tanduk)


Tuan rumah (malas nak tukar admin....)
Chik Att