PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, October 5, 2011

Hadiah ….

 

setelah berpenat lelah …

menoreh membanting tulang …

alhamdulillah …semua tugasan CA dah hampir selesai…..

dan …. hadiah bersantai  … menghilang lelah ..

dibawa baba ……

296458_2501315861878_1522403061_32804240_625486079_n

bersauna …. berdua-duaan …. hehheheehe

tenang ……

Thank baba …….

pada yang tak jemu2 menjenguk ke sini …. terima kasih juga …

CA ada gak bw kat blog kengkawan …. cuma tak tinggalkkan jejak….

Apa pun ……. Kesyukuran pada Allah ….semuanya berjalan lancar dan mudah ….

18 comments:

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Amboiiii... bersauna berdua-duaan yeerrrrrr? Ahaks!

hehehehe

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alhamdulillah.... Pandai sang suami mengambil hati si isteri....

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mantop bersauna together2...dah merdeka yeee

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak tahan bersauna

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best banget pegi sauna
lagi best pergi berdua plak tu!

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wewwiiittt
bersauna kat mana ni CA?

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah
tu yang mahal tu ... tak ada gangguan2 mental .... nak susu ka nak kencing kaa.....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Unaizah

hahahah ... akai saja tu .... nak teman... buat2 la... kata nak belanja

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team

Alhamdulillah .... dah merdeka ... 80% ... tapi dah boleh berbloging balik dah ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@NM02

best ..... tapi kalau yang jenis masuk dalam sarung tu ... tak tahan ...

ini mcm bilik... kita booking 1 bilik ada 1 ruang tamu dan 1 bilik sauna... bila dah agak tak tahan ... keluar bersantai kat depan tu... sambil minum2. Tertutup....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais

pergi berdua ....pas tu ..duduk lama2 kat dalam tu bertetkak hahahaah ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3

Ni kat Butterworth .... kita boking 1 bilik. Dia sediakan minuman halia dan air suam. ada ruang istirehat dan bilik sauna ...sesuai untuk muslimah .... tertutup....

Amy Syaquena said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Love sauna much2 ..rumah lame dulu ada kemudahan sauna tapi sejak pindah ni sekali habuk x de pergi sauna huhu,

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh....hadiah yg begitu berharga...berdua plak tuh!!..hehe.

Cik Ina Do Do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bersauna berdua-duan? jeles. mana anak-anak? keh keh keh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Amy Syaquena

kesian ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz

hahaha lepas bersauna ...melalak minum teh tarik sampai pukul 12....

lemak cair sejemput ..... ternak yang baru segelas

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Cik Ina Do Do Cheng

hahahahah... anak2 tinggal kat rumah ...