PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, October 11, 2011

Mak Mentua lalu tetap aku tegur …….

 

DSC00195

Nasi Panas , Pucuk ubi masak lemak cili api dan gelama masam …

Kombinasi …… perghhhhh …….

Menu pada suatu hari di bulan Septembar …….

Harap tak ada yang pengsan ….

Wasallam ….

10 comments:

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya suka makan lauk kampung...itu yg marbeles...:)

Dr. Ben said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

simple but tasty!

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada..pengsan dah nie....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lieynanilaz

kita org kampung ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dr. Ben

very tasty .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Kazaztan Team

dah telefon ambulans ka...

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menjejes air liur..

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apesal mesti kata 'mak mentua'..??
kesiann pak mentua...

Cik Ina Do Do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak kan yelah tengah makan mak mertua lalu nak buat sombong plak kan. tercekik cik ina dengar.sodapnya

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pehhhh
kalo camni, mak mentua lalu, saya tak pelawa.. kang tak cukup.. hehe