PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, October 6, 2011

ANTARANYA …..1

 

Antara penyebab ….. saya cuti berblogging ..

tapi still blogwalking ….

saya berada di sini ….

P1040647

terpaksa hadir  ke sini beberapa kali ….

untuk menyelesaikan beberapa perkara …

sebelum ….

saya menapak di atas karpet kuning tu …

P1040656

Itulah saya … dari kejauhan …..

walaupun ini bukan kali pertama……

debaran dan jantungan tetap ada

Alhamdulillah …… usai sudah satu perkara …

Moga saya diberi kekuatan untuk mengapai impian yang seterusnya …

For you  Dr Haslina & Cik Pn. Hanizan  ….. “aku rasa semangat dan aura dah mai dah…”

harap2 terus membara …… jangan tengelam dah hahahahah …..

19 comments:

Amy Syaquena said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah bestnya..tahniah sis

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah....! Nanti tunjuk gambar terima scrol tu yaaa

gadisBunga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah cik att! boleh mintak aura sikit? :D

anamizu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh grad utk Phd ke cik att??
ana dlu USM jugak..hehe
tp degree je la :P




luv,
cik ana :)

Dr. Ben said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

congrats

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Congrats!!!! Seronok tengok orang-orang kita berlumba-lumba menambah ilmu tp diri sendiri tak tekejar rasa otak dah berkarat sangat hihihi.

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah CA!

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alaaa.... takde ke gambar close-up?

Eceh ceh ceh!

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

TAHNIAH! TAHNIAH!
tahniah CA! tumpang happy :D

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Amy Syaquena

Thank sis .....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah

hahahhaha .... malu ahhhh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gadisBunga

thank gb ... mai nak tiup pala ..... heheheheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@anamizu

alahai ... takkanlah PHD ..... jauh lagi tu ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dr. Ben

Thank dr ... satu artikel dr tentang penyelidikan dlm master degree ... amat menarik hati saya ...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Unaizah

CA ni bukan berkarat ...dah beku jadi ketoi besi dah ... tapi gagah2kan juga....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@miloais

thank uooll

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@gedek!

close up ..... i ni pemalu heheheh

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@h4ni3

makasih ... dr...

Cik Ina Do Do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah, tahniah, pandai cik att.nak bodek cik att mintak ajar buat piza boleh.