PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, October 10, 2011

REHAT MINDA …

 

Jom kita main 1 permainan bergelak sebentar atau senyum sejenak. release tension~


i) Pilih bulan kelahiran anda:


Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar


ii) Pilih nombor hari jadi anda:


1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie 15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan


iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:


Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat


**sambungkan bg jadi 1 ayat..

 

Apa jawapan anda …..

Secara ikhlas ….. saya cilok benda ni kat Facebook….

9 comments:

Tijah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku kentut depan makcik kantin sbb aku tak tahan.



wakakakak...

SM said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku gigit bapuk sebab dia jalan terkedek-kedek depan aku kemudian aku terajang punggung dia sampai dia melantun masuk ke dalam longkang, kemudian sebagai pembalasan di dunia aku hempuk lagi kepala dia sebanyak empat kali dan berdoa pada tuhan agar si bapuk ni dkembalikan ke liang lahad secepat mungkin agar tidak mempengaruhi orang lain. (panjang ke? sebab aku pakai baju warna yang takde dalam list tu)

luahfikiran said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SALAM,
DAH BUAT, LAIN MACAM JADINYA. MALU NAK BERITAHU

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku menari dengan semut sebab aku tak tahan.keh keh~~

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku terhantuk bapuk sebab aku saja2 nak hantuk2kan kepala bapuk tu..
supaya dia insaf dan kembali menjadi lelaki normal..huahuahua...
matikla mak kalau bapuk baca =P

Mak Piah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku muntah depan mak tiri aku sebab aku tak tahan?
kekkekekekeek...

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku lambai dekat mak aku sebab bomoh yang suruh...kah kah kah

Fatin Mraz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku gigit komputer aku sebab mak aku suruh & sebab aku tak tahan!

HAHAHA!!!

ieda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku peluk taylor swift sebab mak aku suruh...ok la tu kan.