PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Thursday, October 13, 2011

Antaranya….3…

 

Gambar ….

menceritakan segalanya …..

DSC_1373

sedap ….

DSC_1370

lalat pun dijemput ….

DSC_1371

untuk menggagalkan usaha penternakan lemak ..

DSC_1374

eyaahhhh … orang kuat …

DSC_1409

mereka berjanji dalam telefon malam tadi….. sedondon

yang belakang …. suka sekali …

DSC_1458

mencuit hati saya …..

DSC_1398

kek yang saya buat ….. oh tidakkkk … tempah ..

Kejadian sehari sebelum saya berkonvo …

Alhamdulillah … usai sudah ….

8 comments:

Dr. Ben said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada phobia sikit bila beli lemang tepi jalan. Banyak kali lembik dan tak layak dimakan.

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

open house tak habis lagi kah? he~~

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah...

Amy Syaquena said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tergoda dengan makan2 tue...

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada pertandingan kopek lemang ker tu?
hehe

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA...nak komen gambar dlm lesung batu kat bawah tu...

sepanjang hari daku kebanjiran air liur tau sampai sakit2 tulang rahang...kejam sungguh sipenyiar gambaq tuh, saperlah hagaknya dia tu ya?

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ada lagi ye jamuan hari raya ni....hehehhe..memang lemang feveret tu......kena ngan rendang ayam kampung pergghhhhhh....

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lupa plak...tahniah nooo......