PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, October 14, 2011

BAKAT ……TERPENDAM ….

 

102_6555

Ultraman ….

102_6603

artisnya …….

102_6594

rakan sekongkol ….

102_6614

Siap ……

Semoga bertahan lama ………

10 comments:

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Budak-budak suka benar tulis kat dinding. Rasa besar kanvasnya kot... Bukan takde kertas tp dinding jugak yg jadi pilihan hati.

kimihaikal said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kreatif dan inovatif...

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bakat terpendam tu....

Dr. Ben said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dinding rumah sebelum cat sebijik macam rumah saya hahaha

A.s.t.i.n.a said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha Chik Att.. best entry nehhhh... tajuk tu tak tahannn

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak mintak artis tu cat rumah saya bole?

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Snap setiap gambar lukisan dia. Print buat kenangan. Pastu baru cat balik. Wahhh dinding lukisan yang boleh dipadam dan dilukis lagi dan lagi.. hehehe

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

belikan diorg board besaaarrr untuk conteng2.. :D

azani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

assalam cik att
tq kerana ziarah dan komen dlm ntri saya...tp saya tak jadi releas ,maaf ya.

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hehehe....
tapi kat umah, anak2 diberi buku dan segala kertas tuk meluahkan perasaan macam tu...