PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, October 17, 2011

KETURUNAN AYAM …..

 

100_0750

balung ayam …..

DSC02840

taik ayam ….

 

IMG_0745

ayam : ?????? (dialog… agak2 apa kata ayam) ….

7 comments:

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat bukit bintang pan banyak ayam....

rambot blonde lagi....


haha!

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ayam kata 'bilalah aku kahwin dengan pokok?' :)

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayam kata " glamer gila kita ni, semua benda manusia nak gunapakai nama ayam" haha

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayam femes di serata dunia...manusia mampu?

Lieya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Heee kuih cakar ayam pun orang nak makan.. kan kan kannn

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

'raya haji dah dekat....jadik lauk aku kangggg..'

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Masa kecik dulu, inilah pokok bunga yang banyak kat keliling rumah. Kami selalu kopek bunga tu ambik seed dan tabur nak bagi dia bercambah lagi banyak...

Jangan lupa, ada lagi yang sama. Kuih Balung Ayam. Sejenis kuih orang banjar. Sedappppp....!