PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, October 17, 2011

KETURUNAN AYAM …..

 

100_0750

balung ayam …..

DSC02840

taik ayam ….

 

IMG_0745

ayam : ?????? (dialog… agak2 apa kata ayam) ….

11 comments:

uncle gedek said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat bukit bintang pan banyak ayam....

rambot blonde lagi....


haha!

Kakcik Seroja said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ayam kata 'bilalah aku kahwin dengan pokok?' :)

Dr K said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayam kata " glamer gila kita ni, semua benda manusia nak gunapakai nama ayam" haha

wahida said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayam femes di serata dunia...manusia mampu?

Lieya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Heee kuih cakar ayam pun orang nak makan.. kan kan kannn

Dr Singa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

'raya haji dah dekat....jadik lauk aku kangggg..'

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Masa kecik dulu, inilah pokok bunga yang banyak kat keliling rumah. Kami selalu kopek bunga tu ambik seed dan tabur nak bagi dia bercambah lagi banyak...

Jangan lupa, ada lagi yang sama. Kuih Balung Ayam. Sejenis kuih orang banjar. Sedappppp....!

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

qzz0525
cheap mlb jerseys
michael kors
nike outlet
jeep shoes
true religion jeans
oakley sunglasses
true religion jeans
polo outlet
pandora charms
lacoste soldes

Unknown said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

www11.9
nike shoes outlet
manolo blahnik
clarks shoes
ralph lauren
kate spade outlet
jordan shoes
nike shoes
moncler outlet
kate spade outlet
ralph lauren polo

5689 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zzzzz2018.11.14
off white outlet
canada goose jackets
christian louboutin outlet
coach handbags
ralph lauren uk
nike shoes
ralph lauren polo
jordan clothing
air max 90
canada goose outlet

yanmaneee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jordan 11
hermes belt
balenciaga
nike air max 2018
nike vapormax
reebok shoes
michael kors
yeezy boost 500
lebron james shoes
adidas yeezy