PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Monday, September 26, 2011

Tunggu sekejab …..

 

Macam lagu lama … tunggguuuu sekejabbb …

Beberapa hari mendiamkan diri ….

terlalu sibuk dengan pelbagai perkara ..

hinggakan …. untuk mengadap blog pun tak sempat ..

Berikan ruang untuk CA …sedikit …

Tinggal 2 perkara lagi yang perlu selesai ..

yang perlukan komitmen 200% ….

Lepas 30 septembar …. CA akan kembali bersiaran seperti biasa …

Nanti CA citer tau …

banyak nak citerrr niiii

Tunggggu ……..

 

 

… pic from google

5 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

200% besar hal tu. cer citer apa ke bendanya tu yang mustahak sangat.

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- okeh...setia menunggu...

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tunggu dengan penoh debar!

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

minggu depan yerk...x sabor nak tau..hehe..

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gambate nokkkk!~

semoga semua urusan berjalan lancar ye...