PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, October 12, 2011

Ku Tak tahu apa perasaan anda ….. membaca entri ini ….

 

Pohon maaf ….

jika mengganggu fikiran ….

mengganggu gugat kilang air liur ….

dan …juga

menghilang daya fokus anda hari ini …

jua ..

Jangan ada yang pengsan kali ke 3….

10 comments:

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Arghhhhhhhhhhhhhhhh....!

uishhhhh....

melampau godaan iniiii..!

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

err...err...terliur dah ni...:)

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kamu mmg melampau...saya tak pernah rasa sambal cermai nie...tp saya tahu asai masam aje mmg sedap....

maira said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

CA, menggugat iman, mana nak cari cermai kat sini... mengidam dah nie huhuuuuuuuuuuu......

sudipVSsenduk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ya Ampuuuunnnnnn... lencun hujung tudung aku pepagi ni..

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni bukan pengsan kali ke-3 dah ni
pengsan kali ke-300!!! hehehe

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahhahaha....tada pa..tada pa....tak meninggalkan kesan langsung....nasib baik tak suka mende2 masam ni...hehehehe...
teringat kenangan menjual cermai yg dikutip belakang rumah ngan arwah mak......

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kerepot muka makan benda ni!

Khairul Hakimin B. Muhammad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhuhu... nyampah

pnsusu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aduh.mmg terliur tgk nieeeeeee,,

lama tak makan cermai