PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, October 21, 2011

Aku kena marah ……

 

Hari ni …  ada event di Sri Malaysia ..

P1040703

Balik … singgah kedai membar …

cadang sekejab saja ..

Tetiba … berdentum dentam …

hujan turun selebat-lebatnya..

Maka aku meneruskan … acara berborak tak sedar diri …..

Hujan  teduh ..

aku pun minta diri …

Ya ampunnnnnn cermin keta tak tutup …

Korang bayangkan ….

aku masuk keta dan drive …

baju aku lencun macam main hujan …..

hahahah …seat keta …. bila tekan …

air keluar macam perah kain … nak sidai kat ampai …

Sekejab tadi …. lepas maghrib ..

Baba …. keluar … kemudian masuk kembali ..

“apasal keta tu ….. main hujan dalam keta ka” nada bengang ja …

campak kunci keta kodok tu …. ambik kunci keta dia ..

Aku buat2 bodo …konon2  tidoq ….. letih ….

sekejab lagi ….. balik dari masjid ..

sahih2 … aku akan kena tazkirah Zulkaedah ..

Baik … aku masuk tidoq …..

hahahah hahahahahahh ….

P1040706

Dok dalam keta tadi sejuk macam dok dalam balang air batu …… hahahahah

8 comments:

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lawak betoi...macamana leh lupa tutup tingkap..ke terbukak sikit je.....hehehhe..kalu saya pun boleh mendatangkan marah....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Fadzli Amir
memang buka separuh .....
hari ni .... datang sekolah lapik ngan plastik ..
nak minta keta bigboss... takut kena jegil bijik mata .... hahahaahah
Padan muka

Dee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ler..napa tak tutup semua..sib baik barang tak hilang..or keta tak hilang..moga lepas ni x lupa lagi ye chik att...

makdara TERdiva said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat sini pun sama..pagi cerah..tp petang hujan..

CA, sy berhutang satu benda dgn CA..harap dpt bagi address CA..huhu

Dr. Ben said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sekali sekala kena marah takpe...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dee

Keta tu depan kedai betul2.... bab barang hilang tu .... tak lah.safety ..... hahahah lain plak jadinya ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@makdara TERdiva

itulah kata org tua2.... ku sangka panas hingga ke petang rupanya hujan di tengahari ....

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Dr. Ben

Ye lah Dr. Kena marah ngan bos tak pa lagi .Kena marah ngan laki ... tension woooo....heheheheh