PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, October 7, 2011

Antaranya ….2

 

Sehari selepas …. kejadian di USM ..

Saya telah memasang kuda-kuda ..

siap dengan jampi mantera …

bersilat … untuk ini  …

297068_281494021870202_100000288192763_1120533_1834383205_n

310147_2473844255105_1522403061_32781889_118032260_n

P1040679

antara yang menu yang mendapat sambutan hangat …. homemade pizza …..

305052_2473845775143_1522403061_32781890_64624972_n (1)

turut “hot” …tiramisu ….. 4 kaserol … habissss  licin ….

P1040682

Antara tetamu terawal …..  secara tak langsung menjadi perasmi kejohanan …

P1040676

orang kiri kanan …. yang membantu …

dalam acara marathon ini

tanpanya ..

mungkin saya terguling masuk spital ….

P1040680

penyambut tetamu …. yang begitu teruja …..

hinggakan … bawa tetamu sehingga masuk bilik mak ayah ….. huh… boleh pengsan …

DSC00211

sahabat2 saya … yang sudi hadir

.

.

menu untuk hari tersebut ..

Alhamdulillah … 80% ..

saya berjaya masak sendiri ….

.

.

.

dan cuma saya terpaksa tempah …

3 menu …..tambahan

kerana kederat dan tulang empat kerat dah tak mampu ..

untuk … buka bunga silat

.

.

Impak dan implikasinya …. kaki saya sakit sampai seminggu

kerana banyak berdiri ….

8 comments:

Dr. Ben said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kira success le dah ni

ikatankasihku said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

singgah sini :)

mmg berbaloi bersilat ni..penuh meja ...

kucingorengemok said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tahniah CA - kerana berjaya mengharungi, dan berjaya memasak sempena berjaya mengharungi, hihi

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bravo CA!

tapi, tak jemput saya pun??
teringin nak rasa tiramisu tu..
hihi

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Alaaa bukan selalu pun kan? Janji hati puas dan gembira.

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wow,....lepas terima scroll terus jadi chef pulak. Memang tabik la!!!!

@tune® said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wa...leh bukak lestolen

jan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

semua menu terbaek, tiramisu tu..... puas aku pulun, almaklum free. overall mmg mantop. btw, aku nampak gebu jugak dlm gambar tu kannn, hihi