PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Saturday, October 15, 2011

Berbudi pada tanah …..

 

Membelek gambar-gambar lama .. 2007

100_0683

ayahanda saya bersama nenas hasil tuaian kebunnya ….

100_0692

besarkan … lebih dari 1 kaki ….

6 comments:

aNiS tHe BumbleBee said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bagus kan,CA..anis bukan green-hand kut,asal tanam je mati.last skali ritu,tanam pokok kantan.hidup elok,tp tuan rumah xtau tu pokok apa,terus dia buang.jahneemmm...

lepas tu rasa mcm xmau tanam apa2 dah.majuk!keh3x!

Cik Ina Do Do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chik att besarnya nenas, tak pernah cik ina nengok sebelum ni. puas makan kalau cam tu.

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Fuhhh besar subur tu. Kalu buat Pajeri Nenas, mau seperiuk besar dapat boleh kenduri satu kampung. hehehehhe

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

spongebob dudok dalam nenas

Unaizah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Saya suka tanam-tanam pokok ni. Berangan nak pokok buah, sayur, ulam etc. Tp apakan daya dok apartment, takde tanah nak bercucuk tanam. Tupun ada la tanam sikit-sikit dlm pasu.

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gestrik!!