PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Wednesday, October 19, 2011

Meh tengok Jet Terobang ….

 

 

Malaysian F/A-18D Hornet, a MIG 29 and an Australian F/A 18 Hornet fly over the Penang .

F/A -18 Hornets from No. 75 Squadron (75 SQN)

 

Bukan CA yang terobang ambik gambo tu …

nak tengok klik BUTTERWORTH AIRBASE

banyak lagi pic … Layannnnn

10 comments:

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wahhh kagumnya.

dulu masa kecik-kecik, kalu dengar jer bunyi dengung kapaiterobang, cepat cepat lari ke luar rumah nak lambai...

Chik Att said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@azieazah

yeye aja kan .... mcm lah pilot tu nampak kita kat bawah ni ....

CA sampai la ni suka tengok ... walaupun tiap2 hari dok berdegung atas kepala ....

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kat rumah saya, hari2 dengar bunyik kapal terobang tekan brek jela.. hehehe

ingatkan CA yg ambik gambo tu tadi!! :D

NM02 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dari kecik teringin nak merasa naik jet..

@tune® said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tekojut den...igtkan mmg berada di udara..

al-lavendari said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nasib baik tak terlanggar tiang jambatan tu ..

Queenie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahaha...akak pun sama sepesen mcm azie tuh...sian kat kita ek?

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada pertunjukan udara ke CA???

Cik Ina Do Do Cheng said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronoknya dekat kat tempat chik attkan.cik att mengajo kat mana?

Fadzli Amir said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Thanks.....kalu tau bila hari TUDM tu bagitau la, teringin sanagt nak pi..heheh