PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Friday, August 26, 2011

Khatam Al Quran .

Lintas langsung . . .

Majlis tadarus dan khatam Al quran .

Alhamdulillah . . . Selepas ini akan diikuti dgn penyampaian sumbangan hari raya buat anak2 yatim dan pelajar miskin.

Semoga dgn sumbangan itu dapat membantu dan memberi titis-titis kegembiraan tika kita di ambang Aidilfitri.

Terima kasih kepada yg menyumbang , pada guru2 dan hamba2 Allah yg terpanggil utk sama2 berbuat kebajikan di bulan penuh rahmat dan keberkatan ini.

Terakhir nanti , salam raya dan pemberian duit raya kepada semua murid yg disumbangkan oleh guru2 dan kelab kebajikan guru dan staff sekolah ini.

Jazakallah hu khairan khasira . . .

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI , MAAF ZAHIR BATIN buat semua yg sudi bertandang ke blog CA.

6 comments:

Daddy Ziyyad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Selamat Hari Raya CA...Maaf Zahir Batin

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hari ini mesti ramai murid2 tak ke sekolah sebab dah mula ikut ibubapa pulang ke destinasi masing2, kan?

h4ni3 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari raya CA

maaf zahir batin ya

:))

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari raya CA...

lieynanilaz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

selamat hari raya
maaf zahir dan batin..

azieazah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ramadhan berlalu, Syawal menjelma,
Sedih terasa di celahan gumbira,
Hari Raya dirai bersama,
Tersilap kata ampunkan saja.

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin