PESANAN TUAN TANAH KEDAUNG ....

SELAMAT DATANG dan TERIMA KASIH pada rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Teratak Chik Att , Sila tinggalkan jejak kalian agar dapat saya berkunjung balas ke blog anda.

Bahan di dalam blog ini boleh dikongsi tanpa kebenaran kecuali GAMBAR FAMILY DAN ANAK-ANAK SAYA .
Yang lain tu ... nak ambil ka... nak kongsi ka ... ambillah ... semoga ia dapat membantu dan memanjangkan ilmu yang ada....saya hanya insan biasa ....

Penegasan ..... komen yang tiada nama (anonymous) tidak dialu-alukan di sini. Maaf jika saya terpaksa men"delate"nya ...

Tuesday, August 9, 2011

Selamat menjawab . . . Time utk cikgu relax. .


Budak2 exam . .

Cikgu legaaa. . .

Budak2 pun lega. . .

Tak dgr suara cikgu membebel 3 hari. . .

Kakitangan awam . . . Dpt bonus . . .

Berbelanjalah berhemat . . .

Setengah bulan gaji byak manalah sangat. . .

Beringat. . . .

Anyway . . Selamat menjawab peperiksaan anak2 didikku. . .

Janji cikgu tetap sama. . .

Sapa dpt 90% ke atas . . . Ada hadiah menanti. . .

Selamat menjalani ibadah puasa hari ke-9 . .

10 comments:

kakcik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Rata-rata hari ini orang bercerita pasal bonus, dari tiada eloklah ada, kan? :)

bujal X said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setengah bulan pun yang gaji 3 4 ribu~untung la~he~~

miloais said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rezeki beb...
dapat jugak buat duit mintak dan tol kan???

;P

cikceriacorner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam akak..

arini semua org gomen senyum2..hehehhe

Kazaztan Team said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kaya no..raya nie...lebat duit...ehhehehe

AI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

- org swasta yg xde bonus ni tgh fenin la nak cari duit raya ...

gedek! said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

blanja?

DrSinga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mak budak pun stressni..
upsr dah dekat!

sahromnasrudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alhamdulillah...bersyukur atas kurniaan Allah SWT ini

aliaaroslan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lepas ni cikgu bersilat menanda pulak